Bezoek bisschop aan Nederweert

In het weekeinde van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei zal de bisschop het dekenaat Weert bezoeken. Op vrijdag 24 mei bezoekt hij vanaf 14.00 uur de parochies van Nederweert.Het is de grote wens van de bisschop om vooral zoveel mogelijk parochianen te ontmoeten.

Het is daarom belangrijk dat dan ook zoveel mogelijk parochianen bij deze ontmoetingen aanwezig zullen zijn. Daarbij kan speciaal gedacht worden aan de vrijwilligers, zodat de bisschop in hen de parochianen kan ontmoeten die actief bij de parochies betrokken zijn.

Het zou goed zijn als de verschillende groepen van vrijwilligers met zoveel mogelijk mensen aanwezig zullen zijn.Zij kunnen dan aan de bisschop voorgesteld worden. Maar niet alleen de vrijwilligers zijn uitgenodigd, maar elke parochiaan is van harte uitgenodigd om aan deze ontmoeting deel te nemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 14.00 uur de parochies St. Lambertus en Budschop Voor deze twee parochies is een gezamenlijke ontmoeting gepland. We zullen de bisschop ontmoeten in de kerk van Budschop.

Vanaf 15.20 uur de parochie van Ospel

We zullen de bisschop in deze parochie ontmoeten in de Haaze-Hoof.

Vanaf 16.40 uur de parochie van Nederweert-Eind

We zullen de bisschop in deze parochie ontmoeten in zaal van Nieuwenhoven.Laten we met velen gebruik maken van deze kans om de bisschop persoonlijk te ontmoeten !

Het Federatiebestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *