Same sterk vör oos Kerk

Het is stil geworden rond de kerktoren van Ospel. De restauratie is voltooid (behalve de twee zijramen, die nu hersteld gaan worden) maar de sponsoractie …………. die is NIET voltooid.

Na een succesvol verloop van de “stenen adoptie” wil het Restauratie Comité de actie officieel afronden en beëindigen. De parochie zelf diende aan bijdrage van € 45.000,- beschikbaar te stellen en de diverse acties en spontane bijdragen hebben tot een bedrag van thans ruim € 41.000,- geleid !!! Voorwaar een geweldig resultaat waar we als comité trots op zijn. Trots omdat Ospel zich enthousiast heeft ingezet om de monumentale kerktoren voor de toekomst in stand te houden..

Benefiet concert
Het comité heeft de warme zomer niet stil gezeten. Het wil de actie dankbaar en feestelijk afsluiten met een benefiet concert in de parochiekerk. Dit staat te gebeuren op zondag16 december 2018, één of twee uitvoeringen in de middag en vooravond, naar gelang de belangstelling. Het comité en de harmonie Melodie der Peel werken aan de opzet van dit concert en binnenkort worden details bekend en worden ook koren en deelnemers benaderd. Het wordt niet opgezet als een kerstconcert, maar buiten op het kerkplein zal die sfeer wel gecreëerd worden om de sponsoractie feestelijk en succesvol af te sluiten.

Het doel is bovenal die laatste € 4.000,- binnen te halen ! Ospel kennende is het comité optimistisch en vol vertrouwen. U hoort er spoedig meer van ! Trouwens : adopteren van een baksteen is nog steeds mogelijk door € 15,- of een veelvoud van dit bedrag te storten op banknummer NL63 RABO 0319 4215 70 ten name van Samen sterk voor onze kerk.
Het Restauratie Comité.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *